www.centar-zdravlja.net - portal za zdravlje i ljepotu
Krema za sunčanje s uljem zlatne palme L'Erbolario

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku priloženu u ambalaži. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Krema za sunčanje s uljem zlatne palme L'Erbolario

Napomena: Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Krema za sunčanje s uljem zlatne palme L'Erbolario

Veoma visok faktor zaštite, za lice i tijelo, otporna na vodu.

Veoma smirujuća, utješna krema, lako se razmazuje po cijeloj površini kože, kada ju treba maksimalno zaštititi od UVA i UVB zračenja. Namijenjena je svijetloj krhkoj koži koja lako pocrveni. Idealna je za prve dane izlaganja suncu i za djecu, a preporučujemo ju svima kada sat u danu, zemljopisna širina i godišnje doba čine sunce osobito agresivnim.

Bogata dragocjenim prirodnim sastojcima, sa četiri različita filtera pomaže očuvati kvalitetu vaše kože i spriječiti moguća oštećenja. Sadrži tekući vosak jojobe koji sprječava sušenje kože od vjetra, soli i topline, ulje zlatne palme i maslinovo ulje koje sprječava prerano starenje kože i gel aloje vere koji ublažava, hidrira i osvježava. To nije samo odlična zaštitna krema nego i pravi tretman ljepote za vaše lice i tijelo koji će vam pomoći očuvati kvalitetu vaše kože netaknutom. 

SPF 50 +

Proizvodi s posebnom namjenom

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili
pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze
u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog
tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu
namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

  • Unesite svoju email adresu ako želite primati novosti vezane uz portal centar-zdravlja.net