www.centar-zdravlja.net - portal za zdravlje i ljepotu

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku priloženu u originalnoj ambalaži. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Pilex

Napomena: Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Pilex

PILEX kapsule ublažavaju hemoroidalne tegobe. Simptome poput neugode pri sjedenju, svrbeža, peckanja, boli ili krvarenja PILEX će sanirati bez neželjenih popratnih pojava. Ovoga 100 % prirodnoga proizvoda jedinstvenim čini ne samo oralna konzumacija nego i iznimno učinkovito djelovanje: klinička istraživanja pokazuju 100-postotnu efikasnost kod 84 % tretiranih pacijenata.

Pripravak PILEX sastoji se od prirodnih biljnih supstanci koje neutraliziraju simptome povezane s hemoroidima. PILEX nema umjetnih boja, kemikalija, droga ili šećera, a njegov sastav čine tri biljke:

1. NEEM (lat. Melia azadirachta)
Neem je tipično indijsko drvo, vrlo jak pročišćivač krvi, detoksikator i antiseptik. Gotovo su svi dijelovi drveta, od korijena, lišća i kore do cvijeta, korišteni više od 4.500 godina. Brojne studije dokazuju njegova antibakterijska i antiupalna svojstva te nije pretenciozno očekivati u budućnosti sve češću uporabu drveta neem.

2. NAGKESAR (lat. Mesua ferrea)
Negkasar je grm koji raste na Himalajama i sjevernoindijskim šumama do 2.000 metara nadmorske visine. Cvijet, listovi, korijen i kora koriste se u mnogim medikamentima. U PILEX-u je optimalno djelovanje ekstrakta ove biljke osigurano njegovim kombiniranjem s drugim dvjema biljkama.

3. BARBERRY (lat. Berberis aristata)
Barberry je posebna vrsta berberisa, grmovita biljka žute kore i bijelih grančica, koja raste samo na Himalajama, i to na nadmorskim visinama od 2.000 do 4.000 metara. Brojni su dijelovi ove ljekovite biljke korišteni u raznim prirodnim medikamentima.

Navedene biljke, poznate po efikasnosti i djelovanju koje ne ostavlja štetne posljedice po organizam, ne sadrže dijelove s alkaloidima. Zahvaljujući specijalnome načinu obrade te idealnome omjeru zastupljenih aktivnih tvari, tretiranje se hemoroidalnih tegoba PILEX-om postiže maksimalan učinak, koji je dokazan - osim zadovoljstvom konzumenata - nizom kliničkih ispitivanja. Kapsule su, između ostalih, ovjerene i certifikatom Bovine Spongiform Encephalopathy (kravlje ludilo).

Terra Lab - Ostali proizvodi

Bezreceptni lijekovi

Lijekovi koji su dokazano sigurni za uporabu u
samoliječenju, dakle za koje ne treba prethodna
liječnička preporuka, mogu se u ljekarnama
nabaviti bez recepta.

Izdavanje manjeg broja takvih lijekova dozvoljeno je i u drogerijama.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku priloženu u ambalaži. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

  • Unesite svoju email adresu ako želite primati novosti vezane uz portal centar-zdravlja.net