Najnovije
Staro 28.10.2010, 10:40
mala19 mala19 je odsutan
Junior Member

Datum pristupanja: 06.10.2010
Početno Smeđi iscjedak

Lijepi pozdrav. Prije menstruacije sam imala 2 dana smeđi iscjedak,zatim treći dan menga koju sam dobila 17.10 trajala je 8 dana i kako je završila opet se pojavio smeđi iscjedak koji primjetim dok se brisem poslije nužde...to traje već par dana a uz to imam lagane bolove u donjem dijelu trbuha i kao neku napetost i osjećam se slabo. I primjetila sam danas da se iscjedak pojačava i tamni i kao da ću ponovno dobiti menstruaciju. Inače imam problem s neredovitim mengama,da li je to možda uzrok? Molim savjet
Odgovori s citatom
Staro 10.11.2010, 14:20
Ulla Marton avatar
Ulla Marton Ulla Marton je odsutan
Senior Member

Datum pristupanja: 16.07.2010
Početno

Svakako se javite vašem ginekologu prvo je važno isključiti trudnoću i nužan je ultrazvučni pregled s ciljem određivanja debljine sluznice, isključivanja ciste jajnika. Ocjenom ovih podataka može se dati odgovarajuća terapija s ciljem regulacije ciklusa.
Staro 10.01.2011, 15:39
Ordinary Ordinary je odsutan
Junior Member

Datum pristupanja: 10.01.2011
Unhappy

Zdravo, posljednju menstruaciju sam imala 24.12. i trajala je šest dana. Od tada imam pojačanu sekreciju iz vagine. Prvo bjelkasti, sirasti iscjedak, zatim žućkasti, pojačani iscjedak. Da li je to zbog ovulacije ili neke infekcije? Imam 17 godina, još nisam bila kod ginekologa, jer mi je neugodno.
Odgovori s citatom
Staro 11.01.2011, 13:19
Ulla Marton avatar
Ulla Marton Ulla Marton je odsutan
Senior Member

Datum pristupanja: 16.07.2010
Početno

Vrlo je važno slijedeće određivanje razine hormona progesterona između 21-23 dana ciklusa vađenjem iz krvi, te ginekološkim i utrazvučnim pregledom isključivanje pojedinim organskih poremećaja (endometrioze, polipa sluznice maternice, mioma i sl) koji mogu dovesti do neregularnog krvarenja.
Staro 05.04.2012, 16:04
daree daree je odsutan
Junior Member

Datum pristupanja: 05.04.2012
Početno Smedji isjedak

POstovani.Cura mi je nevina ali joj menstruacija kasni evo vec 11 dana nikada joj nisam svrsio po vagini znaci nevjerujem da je trudna.Pa me zanima sta bi to moglo biti.Ali od prekucer joj je se pokazao neki svijetal iscjedak ,a danas vec je taj isjecak smedj.Dali je to nesto opasno ili sta je vec.hvalla unaprijed
Odgovori s citatom
Odgovori

Alati teme
Način prikaza

Pravila pisanja poruke
Ne možeš otvoriti novu temu
Ne možeš ostaviti odgovor
Ne možeš stavljati dodatke
Ne možeš uređivati svoje postove

BB code je uključeno
Smajlići su uključeno
[IMG] kod je uključeno
HTML kod je Isključeno

Idi na forum

Sva vremena su GMT +1. Vrijeme je 07:18.