|
|
|||
|
|||
|
Postovani.
U svibnju sam prestala piti Novynette kontracepciju te se moj ciklus vratio na staro stanje- zbrkan i neocekivan., Zadnju menstruaciju imala sam od 27.6-2.7. 9.7 sam imala odnos i pukao je kondom no primjetili smo odmah nije bilo svrsavanja, no za svaki slucaj ginekolog mi je 21 sat nakon odnosa dao ELLAONE tabletu za dan poslije posto sam ipak bila u plodnim danima. I do dana danasnjeg nisam imala nikakva krvarenja a niti menstruaciju, znam da ce mi kasniti zbog tablete no je li tako dugo normalno? Jucer sam napravila kucni test za trudnocu bio je negativan. Posljednja 2 tjedna imam znakove kao da cu dobiti od povecanog libida razdrazljivosti do osjetljivih dojki te pritiska u trbuhu.. No nista. Ginekolog je rekao da ako ne dobijem do 13.8 da se javim ali to mi se cini ipak malo pre dugo.. I koliko su pouzdani kucni testovi za trudnocu? Hvala puno LP |
|
|
||||
|
||||
|
Poštovana, uskoro ćete dobiti menzes prema svemu šta ste napisali, ne bojte se, pozdrav
| Način prikaza | |
|
|