|
|
||||
|
||||
|
Lijep pozdrav svima.Imam 190 cm i samo 65 kg.Nemogu nikako da se udebljam.Jedem doista puno,5-6 puta na dan,visokokalorične zdrave namirnice,međutim ništa.Bio sam kod svoje doktorice,međutim ona je to sve ignorirala govoreći da se ne bi trebao brinuti,da je to možda genetika bla bla bla i samo mi dala pretrage na Fe i UIBC/TIBC...i sve je bilo uredu...neznam više šta da pokušam...Bio bih zahvalan kad bi mi odgovorili..
|
|
|
||||
|
||||
|
Poštovani,
dosta se razgovaralo o ovoj temi na http://www.centar-zdravlja.net/forum...ead.php?t=1617 no međutim ono što svakako još možete pokušati jest uzimanje weight geiner-a, koji su kombinacija proteina i ugljikohidrata ali uz pojačanu tjelesnu aktivnost kako bi se povećala mišićna masa, energetska potrošnja ali i sam kalorijski unos. U dogovoru sa svojim liječnikom opće prakse možda možete dogovoriti uzimanje dodataka prehrani za povećanje apetita. Srdačan pozdrav
|
|||
|
|||
|
Poštovanje,
samo prijedlog: možda stvarno imaš samo ubrzan metabolizam, ali ako te doktorica šalje na laboratorij, traži testiranje hormona štitnjače, T3, T4, TSH. mršavost uz ostale simptome može biti posljedica hipertireoze, od koje se i sam liječim. Nemogućnost debljanja imao sam duže vrijeme, ali ostali simptomi su se tek nedavno pojavili. Pitaj liječnike, da li bi to moglo biti, ali nemaš što izgubiti, samo otkloniti sumnju. Lijep pozdrav |
|
|
||||
|
||||
|
Citiraj:
Citiraj:
|
![]() |
| Alati teme | |
| Način prikaza | |