Najnovije
Staro 21.06.2012, 14:18
neonze avatar
neonze neonze je odsutan
Junior Member

Datum pristupanja: 21.06.2012
Početno Nemogućnost debljanja

Lijep pozdrav svima.Imam 190 cm i samo 65 kg.Nemogu nikako da se udebljam.Jedem doista puno,5-6 puta na dan,visokokalorične zdrave namirnice,međutim ništa.Bio sam kod svoje doktorice,međutim ona je to sve ignorirala govoreći da se ne bi trebao brinuti,da je to možda genetika bla bla bla i samo mi dala pretrage na Fe i UIBC/TIBC...i sve je bilo uredu...neznam više šta da pokušam...Bio bih zahvalan kad bi mi odgovorili..
Odgovori s citatom
Staro 24.06.2012, 18:17
Zrinka Jukić avatar
Zrinka Jukić Zrinka Jukić je odsutan
Member

Datum pristupanja: 02.05.2011
Početno

Poštovani,
dosta se razgovaralo o ovoj temi na http://www.centar-zdravlja.net/forum...ead.php?t=1617 no međutim ono što svakako još možete pokušati jest uzimanje weight geiner-a, koji su kombinacija proteina i ugljikohidrata ali uz pojačanu tjelesnu aktivnost kako bi se povećala mišićna masa, energetska potrošnja ali i sam kalorijski unos. U dogovoru sa svojim liječnikom opće prakse možda možete dogovoriti uzimanje dodataka prehrani za povećanje apetita.
Srdačan pozdrav
tel.: 01 29 94 682
www.naturhouse.hr
Odgovori s citatom
Staro 04.07.2012, 19:43
zekapeka zekapeka je odsutan
Junior Member

Datum pristupanja: 04.07.2012
Početno

Poštovanje,
samo prijedlog: možda stvarno imaš samo ubrzan metabolizam, ali ako te doktorica šalje na laboratorij, traži testiranje hormona štitnjače, T3, T4, TSH.
mršavost uz ostale simptome može biti posljedica hipertireoze, od koje se i sam liječim.
Nemogućnost debljanja imao sam duže vrijeme, ali ostali simptomi su se tek nedavno pojavili. Pitaj liječnike, da li bi to moglo biti, ali nemaš što izgubiti, samo otkloniti sumnju.

Lijep pozdrav
Odgovori s citatom
Staro 05.07.2012, 14:20
neonze avatar
neonze neonze je odsutan
Junior Member

Datum pristupanja: 21.06.2012
Početno

Citiraj:
Prvotno napisano od Zrinka Jukić Vidi poruku
Poštovani,
dosta se razgovaralo o ovoj temi na http://www.centar-zdravlja.net/forum...ead.php?t=1617 no međutim ono što svakako još možete pokušati jest uzimanje weight geiner-a, koji su kombinacija proteina i ugljikohidrata ali uz pojačanu tjelesnu aktivnost kako bi se povećala mišićna masa, energetska potrošnja ali i sam kalorijski unos. U dogovoru sa svojim liječnikom opće prakse možda možete dogovoriti uzimanje dodataka prehrani za povećanje apetita.
Srdačan pozdrav
Poštovani,hvala na odgovoru.To još nisam probao ali čuo sam za te stvari.Ne vjerujem puno tim stvarima jer svi moji vršnjaci to ne koriste a jedu isto kao ja i imaju veću mišićnu masu i deblji su.A ja jedem kao lud i dosta visokokaloričnu hranu i vježbam već dugo vremena za mišićnu masu ali ništa. Evo sada sam spao na 60 kg.A ti proteini i weight gaineri su kod nas jako skupi i da znam da djeluju ne bi bio u mogućnosti da ih sebi uzmem.

Citiraj:
Prvotno napisano od zekapeka Vidi poruku
Poštovanje,
samo prijedlog: možda stvarno imaš samo ubrzan metabolizam, ali ako te doktorica šalje na laboratorij, traži testiranje hormona štitnjače, T3, T4, TSH.
mršavost uz ostale simptome može biti posljedica hipertireoze, od koje se i sam liječim.
Nemogućnost debljanja imao sam duže vrijeme, ali ostali simptomi su se tek nedavno pojavili. Pitaj liječnike, da li bi to moglo biti, ali nemaš što izgubiti, samo otkloniti sumnju.

Lijep pozdrav
Te pretrage sam tražio od doktorice ali mi nije dala,i ja sam sumnjao na to...ništa , preostaje mi samo privatno otići...
Odgovori s citatom
Odgovori

Alati teme
Način prikaza

Pravila pisanja poruke
Ne možeš otvoriti novu temu
Ne možeš ostaviti odgovor
Ne možeš stavljati dodatke
Ne možeš uređivati svoje postove

BB code je uključeno
Smajlići su uključeno
[IMG] kod je uključeno
HTML kod je Isključeno

Idi na forum

Sva vremena su GMT +1. Vrijeme je 08:09.