|
|
|||
|
|||
|
ovako, ja imam 15 godina, dakle 8 razred. Visoka sam 170 i imam 63 kile. Znam da nije ništ strašno, no idu topli dani i htjela bi skinuti te tri kile >.< znam da ćete reć', mlada sam, dijete u razvoju,... al meni te kile smetaju
koju hranu ne jest? suzdržavam se da ne jedem poslije 7,8 , ako i jedem jedem uglavnom voće, što manje grickalica, al nejde >.< |
|
|
||||
|
||||
|
Svježe voće baš i nije preporučljivo jesti kasno navečer...
|
|
|
||||
|
||||
|
Poštovana,
kako ste i pretpostavili mislim da ste premladi za ikakve stroge dijete, kako što se može vidjeti u ostalim postovima najbolje bi bilo jesti pravilno, ali kako želite skinuti kilograme uz blagu redukciju. Kako Vi imate težinu koja je dosta blizu idealnoj pretpostavka je da ćete teže skidati ta tri kilograma. Znači osnove: 1. jesti ujutro 2. imati puno malih obroka (2 međuobroka - voće npr.) 3. jesti velike količine povrća 4. Jesti umjerene količine riže, tjestenine, grahorica i krumpira 5. piti dovoljno vode 6. večerati 3 - 4 sata prije spavanje 7. lagano večerati (povrće + protein (meso, riba, jaja, sir)) 8. fizička aktivnost po želji (kombinacija aerobnog i anaerobnog treninga daje najbolje rezultate) 9. izbjegavati grickalice i zašečerene napitke . Lijep pozdrav
| Način prikaza | |
|
|