|
|
|||
|
|||
|
Postovani!
22 su mi godine i imam problema sa zeludcem i jednjakom u zadnjih par godina. Bolovi su bili blagi, nista strasni... U posljednjih 6 mjeseci bolovi su sve jaci. Prije 2 tjedna zavrsila sam na hitnoj od bolova, pocelo me jako grcit i od toga sam se srusila...smetnje: zgaravica, bolovi u trbuhu, pritisak u zelucu, osjecaj punog zeluca i neugodnog podrigivanja, grcevi i vjetrovi..bolovi su u predjelu trbuha, ispod rebara i iznad pupka, i duz cijele lijeve strane i oko pupka. Drugi dan otisla sam kod doktora, dobila sam tablete Zipantola i Buscol. Doktorica mi je dala uputnice za vadenje krvi, urina i ultrazvuk abdomena i bubrega. - krv i urin nalaz je uredan - ultrazvuk isto tako Dok sam pila terapiju ( tablete ) bolovi su mi se smanjili. Ali nisu nestali.. Sada mi se sve vratilo jos jace..iste smetnje kao sto sam navela predhodno, prije jela, poslije jela, prije i poslije spavanja.. dok se malo nazivciram isto tako boli. Ujutro mi se jako tesko dici od bolova. Hrana mi se vraca u grlo, ne povracam ali me tjera na povracanje. Doktorica mi je takoder dala popis hrane.. sto smijem i sto ne smijem. No tu su pretrage stale. Ja sad mogu nagadati sto mi se desava jer predhodne pretrage su uredne.. Zanima me dali moram obavit jos koju pretragu, sto bi se moglo desavati.. Inace sam pusac, smanjila sam cigarete.. znam da bih bilo super kad bih skroz prestala, dali i to ima kakav utjecaj na zeludac? ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Poštovana,
što je točno problem u Vašem slučaju,ne znam ali kao nutricionist na to Vam ne mogu odgovoriti. Po mom mišljenju najbolje bi bilo posjetiti gastroenterologa pa onda vidjeti što dalje. Srdačan pozdrav
| Način prikaza | |
|
|