|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav!
Ja sam Hrvoje i nov sam na ovom forumu. Imam 16 godina i imao sam potrebu se obratiti vama. Dakle,moj otac ima Otosklerozu od svoje 30-e godine(sada ima 65) i stalno čuje "zvonjavu" u ušima kao i "grmljavinu". ona je neprestana-danonoćna i sa godinama se postepeno pogoršavala,sada mu je "zvonjava" glasnija i teže čuje i ja neznam kako on može živjeti s tim!? Ali sam se obratio vama jer se meni počeo javljati isti problem. Osjećam istu "zvonjavu" u ušima ali ona još nije toliko glasna kao i u mog oca. Danas sam osjetio po prvi put u životu "grmljanje" u uhu(samo se jedanput pojavilo pa prekinilo). Čitao sam po netu i vidio da je to otoskleroza i da se može izliječiti ali nisam saznao može li se izlječiti i zvonjava u uhu,zato trebam vašu pomoć!? Unaprijed zahvaljujem. |
|
|
||||
|
||||
|
Poštovani, ja sam ginekolog i nažalost vam ne mogu pomoći, mislim da ste se krivo logirali kod mene. Potražite nekog neurologa ili otorinolaringologa, lijepi pozdrav
| Način prikaza | |
|
|