Najnovije
Staro 12.01.2012, 00:07
cura19 cura19 je odsutan
Junior Member

Datum pristupanja: 11.01.2012
Početno escherichia coli.sto sad?

Poštovani,
već godinu dana imam problema s infekcijama mokracnog sustava.Sve je počelo stim da sam sjedila na hladnoj podlozi i tako sam se prehladila.Imala sam probkema 3dana te su prestala i tako stalno imama problema,svako malo.Nemam nikakvu upalu,al zadnje pretrage krvi pokazale su da imam escherichiu coli.Dobila sam da pijem noflox,bude mi za to vrijeme bolje no nakon terapije mi bude još gore.Pijem uvin h čajeve,brusnicu al ništa mi ne pomaže.Svaki dan me jako boli i imam potrebe ici na wc no kad odem ne mogu mokriti.Peče me područje usnica.I stalno po par kapljica mokrim a mislim kao da moram puno mokriti.Također sam probala piti i šečer d-manozu.ali ništa od pozitivnih rezultata.
Molim vas ako mi možete dati koji savjet?
Hvala unaprijed
Odgovori s citatom
Staro 12.03.2012, 11:36
selenask selenask je odsutan
Junior Member

Datum pristupanja: 12.03.2012
Početno

eshrihia sama po sebi se jako tesko izkorjeni kako god..
morala bi početi s antibiotikom,koji ce ti doktorica propisati..lijecenje je dugotrajno i treba strpljenja..sretno!!
Staro 24.04.2012, 15:26
petra001 petra001 je odsutan
Junior Member

Datum pristupanja: 16.04.2012
Wink E-koli bakterija

Ja imam vec godinu dana problema s tim doljnjim dijelom.Otkrili su mi E-koli bakteriju pila sam svakakve antibiotike(negdje tri vrste)ninur mi je ostao jedini u sjecanju.Pila sam po 4 salice vece kamilice,uvin caja 2 case i ovak vode-sve ukupno oko 6casa.Kad pijes uvin caj i brusnicu nema nikakvog ucinka,zato bolje pij samo jedno od toga jer kad pijs obadvoje imas kontra ucinak.Ja sam nakon toga svega sto sam pila,zaljecila bakteriju negdje nakon mjesec dana i hvala Bogu vise je nemam.Nadam se da znas da to nije izljecivo,da je to amo zaljecivo i opet se moze dobiti.Ja sam imala sve takve simptome i uvjek sam nosila uvin caj sa sobom i sad me zna peci ali caj mi vise ne pomaze,pijem ninur ali onaj slabiji (iako nemam nikakvu bakteriju a pece me)radila sam nakon toga 5 urinokultura i sve su uredne i doktor i dalje ne zna sto je.Pa sad cekam na bris i ultrazvuk mokracnog mjehura,pa cemo vidjeti da se nije negdje bakterija zavukla.Nije to nista strasno,ali samo se trebas drzati uputa sto ti je doktro rekao,nakon odnosa se pomokri popi vode,piti puno tekucine da svakih bar 2-3 sata ides mokriti da one izlaze iz tebe,jer ovak se one zadrzavaju.Ja mislim da nema gorega od toga kad te dolje pece,mene je znalo peci jakokad bih bilo sto radila(sjedila,stajala)cak mi je bilo super nekad ici mokriti iako me tjera a nista ne pomokrim,nekad mi je pasalo pa na tren peckanje prestane i onda opet.Nadam se da sm ti barem malo pomogla,nadam se da si to uspjela rijesiti...
Javi obavezno kako je zavrsilo...Pozdrav!
Odgovori s citatom
Staro 24.04.2012, 15:18
petra001 petra001 je odsutan
Junior Member

Datum pristupanja: 16.04.2012
Wink E-koli bakterija

Jos sam ti nesto zaboravila napisati...Sad me ne pecka,jer sam pocela jesti umebosi sljive(odvratne su)ali pojedem dvije na dan i vise me ne pece...To sam citala na forumu jedna cura je imala svaki mjesec upale i kad je pojela to pakovanje po godinu dana nije imala problema s tim...Tak da cu ja sad tu biljnu terapiju isprobati,pa vidjeti kak ce biti na kraju(za sad je dobro)...Kazu da mozes skuhati sparogei popiti njihovu onu vodu i sve ce tiproci je da mokraca smrdi uzasno i wc zasmrdi da ne mozes biti u njemu,ali pomaze(ja nisam probala ali od poznanice kcer je...)Sretno i pozdarav!
Odgovori s citatom
Odgovori

Alati teme
Način prikaza

Pravila pisanja poruke
Ne možeš otvoriti novu temu
Ne možeš ostaviti odgovor
Ne možeš stavljati dodatke
Ne možeš uređivati svoje postove

BB code je uključeno
Smajlići su uključeno
[IMG] kod je uključeno
HTML kod je Isključeno

Idi na forum

Sva vremena su GMT +1. Vrijeme je 20:38.