|
|
|||
|
|||
|
Molila bih stručne osobe da mi pomognu kako da se postavim u svom odnosu sa suprugom.Nedavno,izašli smo zajedno kod prijatelja i tamo smo oboje malo popili, no on je popio više.Kad smo se vratili kući ja sam odmah legla jer sam bila jako umorna, no on je onako pijan htio da spavamo, počeo me skidat,ja sam rekla da sam umorna i da bolje da se naspavamo jer smo preumorni i pokušala ga odgovorit.Ali on nije odustao, popeo se na mene i primio me za ruke a drugom rukom skidao, ja sam poviknula tišim glasom da nek prestane, da je pijan i da neću spavati s njim,da me pusti, na to mi je on stavio ruku na usta nakratko i rekao da ću probuditi njegove starce i da budem tiho,da me se uvijek mora čuti pa sam se počela opirat nogama i rekla mu opet da ne želim spavati s njim, no on me je naglo okrenuo na trbuh i učinio je to.Cijeli čin mi je bio mučan i bolan, suza mi je navrla na oko.Nekako nisam htjela više radit scenu pa sam se predala od straha da se ne naljuti, da ne probudimo starce u prepirci, a i našeg sinčića koji je spavao u svom krevetiću.Da li me suprug silovao ili ne, jer mi smo u braku.Kako da mu objasnim da se osjećam loše kad je takav i da ne može misliti samo na svoje želje?Zbunjena sam i ne znam što da mislim, jer nemam ja modrice i poderanu odjeću, ali osjećam da me guši kad pomislim na to.
|
|
|
||||
|
||||
|
brak ili ne, silovanje je silovanje, to što ste u braku ne daje mu pravo da uzima što hoće i kada hoće, a ne još uvijek znači ne. ostavi tog kretena, to JE silovanje!
|
|
|
||||
|
||||
|
blumarine
Prema tvojim navodima ako su točno navedeni: ČISTO SILOVANJE!!! ![]() Što napravit??? Nastavak slijedi.... |
|
|
||||
|
||||
|
Ako je bilo (a očito je) protiv tvoje volje onda je bilo silovanje.
Koma
|
|
|
||||
|
||||
|
Evo, ja ću sad napisati da to nije silovanje!
![]() Lažne feministice i dvostruki moralisti, ne trudite se! Neću ulaziti u dalju raspravu...
| Alati teme | |
| Način prikaza | |
|
|