www.centar-zdravlja.net - portal za zdravlje i ljepotu
PSIHOLOGIJA
Slaganje horoskopskih znakova - Škorpion i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Škorpion i ostali znakovi

Ocjena:
Objavljeno: 16.02.2011.
Datum zadnje izmjene: 12.12.2013.

www.centar-zdravlja.net

Škorpion i Blizanci

Pročitajte veliki godišnji horoskop za 2014. godinu!

Kada se Škorpion i Blizanci odluče za vezu, oni će morati naučiti razumjeti i prihvatiti svoje razlike. Ako uspiju, bit će gotovo neraskidiv par. Gdje su Blizanci prilagodljivi, intelektualni i brbljivi, Škorpion je tajanstven, usmjeren, intenzivan i odlučan. Blizanci stvari ne uzimaju ozbiljno, uključujući i svog ljubavnika, a Škorpion, s druge strane, ima vrlo duboku potrebu za emocionalnom povezanošću i intimnošću. Škorpion je općenito vrlo odan svom ljubavniku i vrlo uključen u odnos.

Ovaj odnos je često vrlo strastven, a često i obilježen svađama. Blizanci vole dobru raspravu, s obzirom da vole mentalne izazove, a njihova sklonost flertu raspiruje Škorpionovu ljubomoru posesivnost. Unatoč tim razlikama, ovo nikako nije dosadan odnos. Oba znaka vole jako riskirati! Oni imaju puno avantura zajedno, ali ako stvari postanu previše napete i svađe prežestoke, moraju pronaći način da se primire ako žele da taj odnos potraje.

Blizancima vlada planet Merkur (komunikacija), Škorpionom Mars (strast) i Pluton (moć). Škorpion je općenito vrlo okupiran seksualnom i emocionalnom intimnosti. Potrebno mu je puno uvjeravanja da njihov ljubavnik cijeni odnos. Na sreću, Blizanci imaju odlične komunikativne sposobnosti i ne bi trebali imati problema s dokazivanjem svoje predanosti. Blizanci neće i ne mogu glumiti nešto što ne osjećaju, tako da intenzivan Škorpion mora naučiti malo popustiti. Blizanci će se sigurno odlučiti za ljubavnu vezu, ali samo ako su slobodni to učiniti kada žele, a ne kada su prisiljeni.

Blizanci su zračni, a Škorpion je vodeni znak. Ova dva elementa mogu biti odlična kombinacija, jer se najbolje odluke donose kombinacijom intelekta (zrak) i emocija (voda). Trik je u tome da ova dva elementa rade u tandemu. Škorpion je strateg i može pomoći površnim Blizancima da se usredotoče na najbolje opcije. Blizanci pak, uče Škorpiona da je nekada u redu pustiti stvari i prijeći na nešto drugo. Postoji naravno i nedostatak ovog odnosa. Škorpionova emocionalna manipulacija može umanjiti prirodnu energiju i entuzijazam Blizanaca. Blizanci mogu ostaviti Škorpiona s dubokim ranama.

Blizanci su promjenjiv znak, a Škorpion je fiksni. Blizanci često rade stvari bez nekog povoda, za razliku od Škorpiona koji gotovo uvijek ima plan (ili skriveni motiv) na umu. Škorpion može iskoristiti svoju fokusiranost i odlučnost da pomogne Blizancima naučiti vrijednosti završavanja stvari prije prelaska na sljedeći projekt. Jednom kada shvate da mogu uživati zajedno, uživat će u zadovoljavajućem odnosu.

Koji je najbolji aspekt veze između Blizanaca i Škorpiona? Snaga koju maju kada funkcioniraju kao cjelina. Oboje su pobjednici koji se odbijaju predati i nikada ne pristaju na manje od toga.

centar-zdravlja.net centar-zdravlja.net facebook centar-zdravlja.net twitter centar-zdravlja.net rss
VEZANI ČLANCI
  • Horoskop za srpanj

  • Ovan Izvrsno je vrijeme za uživanje u ljetnoj ljubavi. Ne mora značiti da će preživjeti zimu, ali uživajte u njoj dok traje.

    Dom i obitelj će biti važni Ovnovima u braku...
  • Horoskop za lipanj

  • Ovan Još uvijek trebate naučiti bolje se odnositi prema drugima, ali sada je to na intimnoj i osobnoj razini - razmjena ideja, najdubljih misli, osobnih uvjerenja, a ne emocija....
  • Što morate reći svom ginekologu?

  • Postoje neke stvari koje najradije ne biste podijelili ni sa kime i zaboravili ih što je prije moguće. Kada je u pitanju ginekološki pregled, ovakav stav možete zaboraviti. Koliko ste...
IZDVAJAMO
  • Na koji način idete na posao?