www.centar-zdravlja.net - portal za zdravlje i ljepotu
PSIHOLOGIJA
Slaganje horoskopskih znakova - Bik i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Bik i ostali znakovi

Ocjena:
Objavljeno: 21.01.2011.
Datum zadnje izmjene: 12.12.2013.

www.centar-zdravlja.net

Bik i Ovan

Pročitajte veliki godišnji horoskop za 2014. godinu!

Kada se Bik i Ovan zaljube, partnerstvo je prirodno jedinstvo ljubavi, koju zastupa Bik, i strasti, koju zastupa Ovan. Ovaj odnos je stvar ravnoteže. Ovan želi sve brzo, dok Bik voli ići puno sporije. To može stvoriti problem jer Bik voli da mu se udvara i da ga se polako zavodi, a to su dva pojma koja su u osnovi potpuno strana jednostavnom, drskom Ovnu. Ovo partnerstvo može biti velika prilika za učenje. Bik može pomoći Ovnu da obuzda lude i nepraktične impulse, a Ovan može pomoći Biku da postane spontan i avanturist.

Bik je senzualan, strpljiv i nježan. Ovna privlače te kvalitete, vidi Bika kao uporište, potpuno stabilnog i odanog zauvijek. Bik vidi da Ovan uvijek želi više, znajući kada i kako zgrabiti životne prilike. Ovi znakovi su dobra ravnoteža jedno drugom. Ovan može ponekad igrati igre s Bikom, trgnuti ga iz lijenosti i natjerati na neke brze odluke, a Bik ga obično može uvjeriti da malo uspori. Ovan donosi uzbuđenje, a Bik donosi sigurnost i romantiku. Kada Ovan želi instant zadovoljenje, Bik može pokazati koliko sporiji pokreti mogu biti seksi i senzualni.

Ovnom vlada planet Mars (strast), a Bikom vlada planet Venera (ljubav). Venera i Mars se dobro slažu, oni predstavljaju dvije strane istog novčića.

Ovan je znak vatre, a Bik je zemljani znak. Ovan želi preuzeti odgovornost za vlastitu sudbinu, a Bik mora biti siguran u stabilnost. Ponekad Bik može biti posesivan, što nezavisni Ovan neće tolerirati. Ako ga Ovan može uvjeriti da je njihov odnos jak, Bik može biti fleksibilan i tolerantan.

Ovan kardinalni znak, a Bik fiksni. U ovom odnosu, neće biti po Ovnovom ma koliko se trudio, tako da je puno bolja ideja da ni ne pokušava. Bik je fiksni znak i neće popustiti, stoga je Ovnu puno bolje da isproba razne finese i šarm, jer Bik nikada ne gubi u raspravi. Oba znake žele biti lideri u vezi, tako da je kompromis jako, jako bitan.

Koji je najbolji aspekt ove veze? Strastvena priroda partnerstva. Ovo je izvrstan balans energija. Njihove kontrastne osobnosti i sposobnost da uče jedno od drugog čini odnos zadovoljavajućim.

centar-zdravlja.net centar-zdravlja.net facebook centar-zdravlja.net twitter centar-zdravlja.net rss
VEZANI ČLANCI
  • Horoskop za travanj

  • Ovan Od 15. travnja ćete testirati svoj ​​ljubavni život i partnerske odnose. Ovo je razdoblje kada prljavo rublje izlazi na vidjelo i treba ga rješavati. Suprug , partner ili...
  • Seks nakon srčanog udara

  • Ako ste vi ili partner doživjeli srčani udar, možda se suočavate sa strahom oko toga kako će seks utjecati na zdravlje srca. Obično osobe koje prežive srčani udar moraju ići na operaciju srca ili imaju...
  • Horoskop za ožujak

  • Ovan Imate snage napraviti promjene koje su vam potrebne kako bi stvorili život kakav želite. I trebate to napraviti. Ovaj mjesec (a posebno sljedeći) ste u razdoblju maksimalne neovisnosti. Drugi su vam...
IZDVAJAMO
  • Na koji način idete na posao?