www.centar-zdravlja.net - portal za zdravlje i ljepotu
IZGLED I LJEPOTA
Pravilnom njegom do lijepih i zdravih stopala

Pravilnom njegom do lijepih i zdravih stopala

Ocjena:
Objavljeno: 29.04.2009.
Datum zadnje izmjene: 25.08.2011.

Njega stopala u salonu

Važno je naglasiti da se u salonima mora koristiti sterilizator za instrumente, jer se jedino tako mogu uništiti sve vrste mikroba. Temperatura se razvija do 250 C. Također se za svakog klijenta mora koristiti novi nožić za skalpel. Osim stručne pedikure, estetske i medicinske, za njegu stopala u salonu vam se nude drugi tretmani.

Parafinska kupka je namijenjena za intenzivnu njegu te vlaženje i hranjenje suhe i umorne kože. Postupak se sastoji od pilinga, hranjive maske i zagrijanog parafina. Noge se zatim stavljaju u pamučne stopalnice i tako stoje 20-tak minuta.

Aromaterapija stopala koriste se preparati s eteričnim uljima. Intenzivna njega stopala posebno je potrebna ženama zbog nošenja visokih peta i loše anatomije cipela, zato stopala žena brže stare.

zadovoljna.com.hr

centar-zdravlja.net centar-zdravlja.net facebook centar-zdravlja.net twitter centar-zdravlja.net rss
VEZANI ČLANCI
  • Izvor olakšanja za osjetljivu kožu

  • Priča o Avène termalnoj vodi počela je davne 1736., kad je u blizini sela Avène na jugu Francuske otkriven izvor termalne vode i njezino blagotvorno djelovanje na kožu. Legenda kaže da je...
  • Kako koristiti med za ljepotu kose, noktiju i kože?

  • Med je zbog svoje svestranosti namirnica koju svako kućanstvo treba u svakom trenutku imati. Načinjen je od kombinacije nektara i polena cvjetova koji pomažu u prevenciji znakova starenja i borbi protiv...
IZDVAJAMO
  • Na koji način idete na posao?